Vauvan ummetus

 
Vauvan ummetus voi hoitamattomana johtaa ikäviin seurauksiin joten vauvan ummetuksen hoito on asia jota ei kannattaa jättää huomioitta. Jos vauvasi ummetus jatkuu pidempään (lyhytkestoinen ummetus vauvoilla on normaalia) kannattaa sinun ehdottomasti katsastaa parhaat hoidot vauvojen sekä pienten lasten ummetukseen. Siirry Ummetus.org etusivulle >>


Se ei ole naurun asia, kun on vauva ummetus. Ei vanhempi haluaa kuulla heidän vauva ähkyä ja notkua ja itkeä kipua. Tämän lyhyen artikkelin tarkoituksena on puhua vähän siitä vauvan ummetukseen: syyt, oireet ja mahdollisia korjaustoimenpiteitä.

Joten ensimmäinen kysymys voi olla miksi luulet se vauva ummetus? Ensin sinun täytyy tietää, että kun se tulee vauvoja ja heidän suoliston liikkeitä, ei ole "normaali", tämä tarkoittaa, ettei normaali määrä tai kertoja tai johdonmukaisuutta, ei mitään. On vain mikä on normaalia vauva. Sinun täytyy perustaa oman toiminnan ja reaktiot mitä vauva on osoittanut olevan normaali. Tämä malli voi riippua siitä, mitä he syövät ja juovat, kuinka paljon toimintaa he saavat ja miten oman kehon teoksia.

Seuraavassa on muutamia asioita, joita voit etsiä, jotka saattavat antaa sinulle aavistustakaan, että olet tekemisissä vauvan ummetuksen:
 • Vähemmän ulostuskertoja
 • Se voi olla päivä, koska ne ovat läpäisseet liikkeen
 • Jos vauva joutuu ponnistelemaan voi se kärsiä ummetuksesta
 • Kova kuiva uloste
 • Nestemäinen uloste voi olla merkki ummetus että neste voi liukua ympäri tukos.

Nyt olet oikein diagnosoitu ongelma vauvan ummetus oireita ja haluat tietää, miksi vauva on se? Mikä on se, joka pitää heitä menemästä Puh? Se voi olla monia asioita ja jokainen asia voidaan muuttaa, kunnes ongelma poistuu. Ne ovat seuraavat:

Vauva Formula-On mielenkiintoista huomata, että vauvat, jotka ovat rintaruokinnassa harvoin ummetusta. Luonnollinen sekoitetaan maitoon on täydellinen tasapaino proteiinia ja rasvaa. Voit kysyä lääkäriltäsi siitä. Mutta muistakaa tämä, huolimatta siitä, mitä äitisi voi kertoa, se ei ole rautaa kaavassa, joka aiheuttaa ummetusta.

Esittelyssä kiinteää ruokaa Kun ensin lisätä ruokaa vauvasi ruokavaliota, se on yleensä riisi vilja, joka on vähän kuitua, mikä yleensä aiheuttaa jklle ummetusta vauva.

Nestehukka jos jostain syystä vauva ei saa tarpeeksi juotavaa, hänen ruumiinsa pitää nesteen sisällä ja vedä muualta pitää, vaikka hänet jäte, mikä hän vain tulee kuivempi ja ummetusta. Tuloksena on kova ja kuiva suolen, joita on vaikea siirtää ja voit kokeilla tällöin risiiniöljyä.

Sairaus tai ehtoja, vaikka se on harvinaista, ummetus voi johtua kilpirauhasen, jotkut aineenvaihduntahäiriöt, jotkut ruoka-aineallergiat ja botulismia. Jos vauva kulkee kova, kivulias uloste, haluat hänen lääkäri tarkistaa hänet ulos, vain varmista.

Joten olet ollaan suuren vanhempi. Tiedät käsittelemme vauvan ummetus ja tiedät syitä vauva voi olla syy olla sitä. Nyt haluat löytää tapoja tehdä kaiken paremmin. Joten mitä auttaa vauva ummetus?

Näytän sinulle 10 vinkkejä miten auttaa vauvaa ummetus:

 1. Hanki hänet hieman liikuntaa. Jos vauva ryömii, rohkaista häntä pitää liikkua jonkin aikaa, laittaa ylimääräistä liikuntaa aikaa.
 2. Anna vauvallesi runsaskuituinen elintarvikkeita helpottaaksesi ummetusta. Nämä ovat hedelmät ja vihannekset.
 3. Lisää yksi uusi ruoka kerrallaan ja varmista lisätä mehuja liikaa.
 4. Keskustele lääkärisi kanssa lapsesi ummetuksesta
 5. Hiero vauvan vatsa. Mittaa kolme sormen-leveyttä navan alapuolelle ja soveltaa lempeä mutta luja painetta sormenpäillä. Paina kunnes tunnet lujuutta tai massa. Säilytetään lempeä mutta jatkuva paine noin kolme minuuttia.
 6. Lisätä nesteen saanti. Pidä hänet sammutettua
 7. Yksi teelusikallinen valon Karo siirappia 3 unssia vettä pitäisi auttaa
 8. Pidä vauvan ummetusta elintarvikkeita vauvan ruokavaliosta. Näitä ovat maito ja juusto.
 9. Lämmin kylpy on aina rauhoittava
 10. Onko polkupyörä vauva. Napata heidän jalkansa, kun he ovat selällään ja aloittaa polkemisen

Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen minkään tiskin ulosteet huuhteluaine tai laksatiivinen. Hän voi olla ajatuksia omasta jotka auttavat.

Sinun kuukauden ikäinen vauva hymyilee ja kantoja, koska hän yrittää siirtää hänen sydämensä. Kuten äiti, olet yleensä huolissaan siitä, että hänet voidaan ummetusta - voit varmasti kertoa Hänen ilmeensä, että hän oli jo suuria vaikeuksia. Joten, soitat lääkärille joitakin asiantuntijalausuntoja. Haluat varmasti tietää, jos se todella on ummetus ja arvaa mitä? Hän kertoi, että sinulla ei ole mitään syytä huoleen niin kauan kuin hänen jakkara pysyy pehmeänä ja kosteana! Ei, vauva ei kärsi ummetus!

Mutta entä kaikki pinnistely ja vatsakivut? Eikö se osoittaa, että jotain on vialla? Eikö se ehdottaa ummetus? Mukaan lääketieteen asiantuntijoita, kaikki vastasyntyneet ähkyä, mutta se ei tarkoita, että ne on vaikeuksia liikkuvat niiden suoli. Pohjimmiltaan ne ähkyä ja murista koska niiden vatsan lihakset eivät ole vielä niin vahva kuin aikuisen ja he tarvitsevat rasittaa enemmän työntämään jakkara ulos.

Kuitenkin, kun todellinen ummetus tapahtuu, sinun täytyy ehdottomasti olla vauva tarkastaa pätevän lääkärin. Ummetus voi olla oire vakavammasta fyysinen tai emotionaalinen tila ja saattaa jopa osoittaa suolitukos nuorempia vauvoja.

Ollakseen täysin turvassa, sinun täytyy olla hakevat merkittäviä muutoksia lapsesi jakkara tai suoliston liikkeitä. Ja jos vauva imetät ei liiku hänen sydämensä 2 päivää tai enemmän, on todellakin korkea aika voit kuulla lääkäriltä siitä.

Joten, mitä sinun pitää tehdä, kun vuorenvarma vinkkejä:

Kokeile peräpuikkoina. Glyseriini peräpuikot ovat riittävän turvallisia käyttää pienille lapsille ja vauvoille keskuudessa. Nämä ohut, vahamainen aineet lievittää ummetusta stimuloimalla peräsuoleen ja "rasvaus seinät", jotta helpompi poistaa kehon jätteiden. Kuitenkin muista käyttää peräpuikkoja vain äärimmäisen tarpeellinen. Käyttämällä peräpuikot säännöllisesti voi olla hyvä vauva, koska kerran hän tulee riippuvaiseksi siitä, lapsesi ei ole suolen ilman sitä!

Pyytäkää apua lämpömittarin. Käyttämällä peräsuolen lämpömittari hyväksytty lasten käyttöön voi auttaa lasta, jos hän on huolissaan ummetus. Miten käytät sitä? Yksinkertaisesti soveltaa joitakin vaseliini päälle peräsuolen lämpömittari ja aseta se vauvan peräsuoleen. Ole varovainen ettet aseta se yli 6 senttiä syvälle. Älä huolestu, jos näet jälkiä ulostetta lämpömittarin kuin otat sen pois. Se vain tarkoittaa, että hoito on osoittautunut tehokkaaksi jälleen!